Werken bij SOTOG – Met passie voor speciaal onderwijs

Vacatures

We hebben regelmatig vacatures, op verschillende locaties in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Nieuwsgierig?

Direct naar de vacatures

Over onze stichting

SOTOG biedt onderwijs en begeleiding op maat voor leerlingen van 4 tot 20 jaar met een verstandelijke beperking en leerlingen die ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen ervaren en/of laten zien. Daarnaast zijn we er voor leerlingen met een verstandelijke beperking en secundaire gedragsmatige, fysieke of sociaal-emotionele problemen.

Het belang van het kind

Wij hebben passie voor speciaal onderwijs. Werken bij SOTOG betekent dat je alles doet in het belang van het kind. We zeggen geen ‘nee’ en zoeken daarom samen naar oplossingen om de kwaliteit van ons onderwijs – in het belang van het kind – te verbeteren.

Samen, plezier en cultuur

Bij SOTOG doen we het werk samen. Je staat er niet alleen voor. We houden van korte lijntjes binnen onze organisatie en gaan informeel met elkaar om. We hebben plezier in ons werk en investeren bewust in een goede samenwerking. Heb je interesse om bij ons te werken? Solliciteer op 1 van de vacatures. Eerst een dagje meelopen op 1 van onze locaties kan ook.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we belangrijk. Zo blijven we up to date en spelen we in op ontwikkelingen binnen het onderwijs. Er is veel mogelijk, o.a.

  • Scholingscarrousel
  • Mogelijkheden om een opleiding te volgen
  • Talentprogramma
  • Intervisie en coaching

Overstappen naar het onderwijs

Werken als invaller

Stage of LIO

Op veel van onze locaties werken stagiairs. Ook begeleiden wij LIO’s tijdens de laatste stage van hun opleiding.

Onze recruiters

Marlies en Jolein zijn onze recruiters. Zij kunnen je van alles vertellen over werken bij SOTOG. Heb je een vraag? Neem dan contact met ze op of stuur een mail naar werken@sotog.nl.

Snel naar

Marlies Breuking

Ik ben Marlies Breuking en werk ruim 5 jaar bij SOTOG. Het geeft mij elke keer weer een kick als ik de juiste kandidaat voor een vacature vind. Ik beheer de vacatures voor de regio Gelderland.

Jolein Pross

Mijn naam is Jolein Pross, ik werk als recruiter bij SOTOG en richt me vooral op de vacatures in de regio Twente. Heb je een vraag over een vacature of over het werken bij SOTOG? Naam dan contact met mij op.

Zullen we kennismaken?

We organiseren regelmatig een Meet & Greet. Dat is een informeel moment op 1 van onze locaties. Je leert onze organisatie alvast een beetje kennen en kunt vragen stellen over het werken bij SOTOG. In het verleden hebben we via een Meet & Greet al meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Volgende Meet & Greet

De volgende Meet & Greet is op … om … in … Je kunt hier meer informatie lezen en je aanmelden.

Open sollicitatie

Interesse in SOTOG maar (nog) geen vacature kunnen vinden? Stuur ons een open sollicitatie.

Stuur een open solllicitatie

Over SOTOG

Werken bij SOTOG betekent werken met leerlingen die specialistische ondersteuning nodig hebben op leer- of zorggebied. SOTOG heeft SO- en VSO-scholen in o.a. Hengelo, Almelo, Neede, Hellendoorn, Borculo, Doetinchem en Zutphen.

Meer dan 800 collega’s

Met 830 medewerkers, verdeeld over 19 scholen, geven we het onderwijs vorm. Alle scholen binnen de stichting hanteren dezelfde hoge kwaliteitsnormen, maar er is volop ruimte voor diversiteit bij de vormgeving van het onderwijs. Juist onze leerlingen hebben een dergelijke flexibiliteit nodig om hun talenten te kunnen ontplooien.

Onze kernwaarden

  • Wij hebben vertrouwen in de ontwikkelingsmogelijkheden van iedere leerling
  • Er is ruimte voor autonomie
  • Wij werken samen aan duurzame opbrengsten voor alle leerlingen
  • Wij nemen initiatief en zijn ondernemend om onze doelen te behalen
  • Wij staan voor integriteit en openheid

Extra stapje voor onze leerlingen

Op de locaties werken leraren, onderwijsassistenten, orthopedagogen en veel andere collega’s in ondersteunende functies om te zorgen voor een goede en veilige leeromgeving voor de leerlingen. We zetten graag een extra stapje voor onze leerlingen.