Medewerker schoonmaak

Wil je een bijdrage leveren in het schoonhouden van onze school? Lees dan snel verder.

Wat je doet

Je houdt (een deel van) het gebouw schoon, samen met collega’s, op basis van het schoonmaakplan en je signaleert gebreken. Je bent onderdeel van het schoonmaakteam. Dit team bestaat uit 3 medewerkers schoonmaak. Kortom, je vervult een belangrijke rol in het schoonhouden van onze school.

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou.

Wat jij meebrengt

Je hebt kennis van schoonmaaktechnieken en -middelen. Je bent zelfstandig en in staat om zelf initiatieven te nemen. Ook kun je goed plannen en organiseren en heb je overzicht over je werkzaamheden.

Dit bieden wij jou

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract;
  • Maximaal € 2.175 bruto per maand (Schaal OOP 1 cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.

Wie zijn wij

VSO De Korte Dreef biedt onderwijs aan leerlingen die moeilijk lerend zijn en die een voortdurende en/ of intensieve ondersteuningsbehoefte hebben. De didactiek is hierbij een middel. De pedagogiek is een ondersteunende methodiek. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de leerlingen in plaats van de onmogelijkheden.

Meer info

Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Wijnand Hummelink (directeur) op telefoonnummer 0545-275 656. Of stuur via deze pagina direct je motivatie met cv naar ons.