Leerkracht VSO in Eefde

Wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Vind je het een uitdaging om bezig te zijn met overbrengen van je kennis en ervaring? Lees dan snel verder.

Wat je doet?

Natuurlijk sta je als regelmatig voor de klas. Je lessen bereid je goed voor en je past ze aan op de individuele leerbehoefte van de leerlingen. Je werkt aan (individuele) leerdoelen door aansprekende leeractiviteiten te bieden en inspireert de leerlingen met oog voor specifieke gedrags- of leerproblemen.

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou. Als team volgen jullie de ontwikkeling van al onze leerlingen.

Wat jij meebrengt

Een lesbevoegdheid. Een pabo-diploma is uitstekend, maar een 1e of 2e graads bevoegdheid voldoet ook. Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over sterke pedagogische- en didactische vaardigheden en kunt in de klas voor een veilig klimaat zorgen. Ook ben je flexibel en gericht op samenwerking.

Dit bieden wij jou

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
  • Maximaal € 5.329,- bruto per maand (Schaal LC cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring)
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding

Wie zijn wij

Het W.H. Suringarcollege in Eefde is een school voor voortgezet speciaal onderwijs en richt zich op leerlingen met een complexe leervraag. Zij hebben moeite in het onderwijs door gedragsproblemen, vaak in combinatie met ontwikkelingsproblemen. We werken intensief samen met scholen in het voortgezet onderwijs, daarnaast staan we in nauw contact met de jeugdzorginstelling op het terrein.

Medewerker schoonmaak

Wil je een bijdrage leveren in het schoonhouden van onze school? Lees dan snel verder.

Wat je doet

Je houdt (een deel van) het gebouw schoon, samen met collega’s, op basis van het schoonmaakplan en je signaleert gebreken. Je bent onderdeel van het schoonmaakteam. Dit team bestaat uit 3 medewerkers schoonmaak. Kortom, je vervult een belangrijke rol in het schoonhouden van onze school.

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou.

Wat jij meebrengt

Je hebt kennis van schoonmaaktechnieken en -middelen. Je bent zelfstandig en in staat om zelf initiatieven te nemen. Ook kun je goed plannen en organiseren en heb je overzicht over je werkzaamheden.

Dit bieden wij jou

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract;
  • Maximaal € 2.175 bruto per maand (Schaal OOP 1 cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.

Wie zijn wij

VSO De Korte Dreef biedt onderwijs aan leerlingen die moeilijk lerend zijn en die een voortdurende en/ of intensieve ondersteuningsbehoefte hebben. De didactiek is hierbij een middel. De pedagogiek is een ondersteunende methodiek. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de leerlingen in plaats van de onmogelijkheden.

Meer info

Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Wijnand Hummelink (directeur) op telefoonnummer 0545-275 656. Of stuur via deze pagina direct je motivatie met cv naar ons.