Vakleerkracht gym SO ’t Iemenschoer

Wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Vind je het een uitdaging om bezig te zijn met overbrengen van je kennis en ervaring? Lees dan snel verder.

 

Wie zijn wij

SO ’t Iemenschoer is een school voor speciaal (cluster 3) onderwijs voor leerlingen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

De sfeer binnen de school wordt gekenmerkt door wederzijds respect, aandacht, veiligheid en geborgenheid. We zijn een school op algemeen bijzondere grondslag, ofwel alle kinderen, ongeacht afkomst of religie zijn bij ons welkom.

 

Wat je doet?

Natuurlijk sta je als vakleerkracht gym vooral in onze inpandige gymzaal en geef je gymlessen aan al onze 12 groepen. Hierbij is een leerkracht of assistent ook aanwezig. Je lessen bereid je goed voor en je past ze aan op de verschillende behoeftes van de leerlingen.

 

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou. Als team volgen jullie de individuele ontwikkeling van onze leerlingen.

 

Wat jij meebrengt

Een ALO-diploma en daarnaast aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over sterke pedagogische- en didactische vaardigheden en kunt in de klas voor een veilig klimaat zorgen. Ook ben je flexibel en gericht op samenwerking

 

Dit bieden wij jou 

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs;
  • Het betreft vooralsnog een tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van vervanging;
  • Maximaal € 5.862 bruto per maand (Schaal LC cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.