Orthopedagoog VSO Elimschool

Wil je vanuit je kennis en expertise een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen? Vind je het een uitdaging om bezig te zijn met en te adviseren over specifieke onderwijsbehoeften van leerlingen? Lees dan snel verder.

 

Wie zijn wij

VSO Elimschool in de gemeente Hellendoorn is een school voor speciaal (cluster 4) voortgezet onderwijs voor leerlingen van 12 t/m 20 jaar. Met een individuele aanpak en duidelijk gestructureerd onderwijs in keline klassen geven we leerlingen nieuwe kansen en perspectief. Kijk ook eens op onze website www.vso-elimschool.nl.

 

Wat je doet

Als orthopedagoog voer je pedagogisch-didactisch en/of psychodiagnostische onderzoeken uit. Je voert consultatiegesprekken met leerkrachten en verzorgt de terugkoppeling van de uitgevoerde onderzoeken.

Je stelt ontwikkelingsperspectieven op en begeleidt leerkrachten bij het opzetten van deze ontwikkelingsperspectieven. Je bent in staat om didactische doelstellingen te beoordelen en te vertalen naar de onderwijspraktijk. Je hebt contact met leerlingen, voert oudergesprekken en bent aanwezig bij leerling besprekingen. Je bewaakt de voortgang van het begeleidingsproces.

 

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou. Als team volgen jullie de individuele ontwikkeling van onze leerlingen.

 

Wat jij meebrengt

Een afgeronde opleiding orthopedagogiek. Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en goede contactuele eigenschappen. Je bent zelfstandig en besluitvaardig. Ook ben je flexibel en gericht op samenwerking.

 

Dit bieden wij jou

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs;
  • Een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof;
  • Maximaal € 5.862 bruto per maand (Schaal OOP 11 cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.