Onderwijsassistent

Wat je doet?

Als onderwijsassistent werk je in één of meerdere klassen. Je ondersteunt bij het oefenen van lesstof en vaardigheden van onze leerlingen. Je observeert leerlingen, signaleert problemen en bespreekt deze. Ter ondersteuning van het onderwijs bereid je les- en hulpmateriaal voor. Ook ondersteun je bij verschillende schoolactiviteiten.

We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s en zij helpen jou. Als team volgen jullie de individuele ontwikkeling van onze leerlingen.

Wat jij meebrengt

Een afgeronde passende opleiding op mbo-niveau, bijvoorbeeld mbo-onderwijsassistent. Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep. Je bent een teamspeler die van aanpakken houdt die stevig in zijn schoenen staat. Je handelt in het belang van de kinderen waarbij de ontwikkeling en de veiligheid voorop staan. Je bent flexibel, multi-inzetbaar en gericht op samenwerking.

Dit bieden wij jou

  • Een leuk enthousiast team met passie voor speciaal onderwijs en onze prachtige doelgroep;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract;
  • Maximaal € 2.827 bruto per maand (schaal 5 cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.

Wie zijn wij

SO De Springplank is een cluster 4 school voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar. Door een psychiatrisch en/of gedragsprobleem kunnen deze leerlingen binnen het regulier basisonderwijs niet tot moeilijk functioneren. De leer- en gedragsproblemen van de kinderen liggen op verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan autisme, ADHD, hechtingsstoornis of diffuse gedragsproblematiek. Wij zien te allen tijde het kind en houden rekening met zijn problematiek. En niet andersom. Kijk ook eens op onze website www.so-despringplank.nl.