Gepubliceerd op: 25 september 2023

Sinds de start van het nieuwe schooljaar hebben we een groot aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Onze nieuwe collega’s heten we officieel welkom tijdens een welkomstmiddag. Op woensdag 20 september stond er zo’n middag gepland. En dus verzamelden ongeveer 30 nieuwe SOTOG collega’s zich op de locatie VSO De Veenlanden in Almelo.

Welkom bij SOTOG

Tijdens een welkomstmiddag vertellen we nieuwe medewerkers van alles over onze organisatie. Een stukje historie, het ontstaan van SOTOG, mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Er komt best veel op je af, als je aan een nieuwe baan begint. Dus ook praktische P&O onderwerpen staan op de agenda. Die vullen we aan met handige weetjes en tips over ICT gerelateerde onderwerpen. Tot slot is het thema onderwijs en organisatie een belangrijke. Want dat gaat o.a. over individuele ontwikkeling en de manier waarop je daar binnen onze stichting bij ondersteund wordt.

Allemaal lachen

Gelukkig was het mooi weer en konden we buiten een groepsfoto maken. Veel lachende gezichten van nieuwe collega’s. Dat zien we graag. We wensen al onze nieuwe collega’s welkom en veel werkplezier!